Skip Navigation LinksΝέα

All news

Νέες συσκευές εντοπισμού για σκάφη - containers

Σας ανακοινώνουμε την διάθεση νέων συσκευών GPS δορυφορικού εντοπισμού για σκάφη, φουσκωτά, καρότσες, container, μπουλντόζες κλπ ειδικά διαμορφωμένα για σκληρή χρήση, με διάρκεια μπαταρίας που διαρκεί 5 έτη, 7 έτη και 10 έτη.

 

Ανάλογα την συσκευή διαμορφώνεται και η διάρκεια της μπαταρίας σε χρόνια. Η διάρκεια σε 5, 7, 10 έτη επιτυγχάνετε με την αποστολή θέσης της συσκευής κάθε έξι ώρες. Σε περίπτωση εξόδου από ζώνη ελέγχου η συσκευή αυτόματα στέλνει θέση ανά 3 λεπτά

 

Οι συσκευές έχουν ισχυρό μαγνήτη για επικόληση πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα και σε παλϊνά φουσκωτών σκαφών. Οι συσκευές λόγω της μεγάλης διάρκειας μπαταρίας, αλλά και του έξυπνου τρόπου αποστολής θέσης (αφύπνιση για αποστολή θέσης και όχι συνεχή κατάσταση αναμονής), είναι ιδανικές για εταιρείες μεταφορών, αλλά και για εισαγωγικές εταιρείες που θέλουν να παρακολουθούν τα εμπορεύματα τους (cargo, containers). Επίσης είναι ιδανικές για κατόχους σκαφών αναψυχής, τα οποία είναι ελλιμενισμένα σε μαρίνες ή λιμάνια. Με τις συσκευές μας έχετε στον λογαριασμό σας ανά 6 ώρες την θέση του σκάφους σας και υπάρχει ιστορικό της διαδρομής που ακολούθησε. Σε περίπτωση κλοπής η ενεργοποίηση κατάστασης συναγερμού με την καταγραφή θέσης ανά 3 λεπτά σας δίνει την δυνατότητα ακόμα και εκ των υστέρων να δείτε που βρίσκεται το σκάφος σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή πληροφορίες

Σχετικά :

Facebook DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Furl it!